Ar įmanoma imti bendraskolio paskolą. Esu trečio kurso studentas, man 21-ri

Sveiki, Norėčiau paklausti ar įmanoma imti bendraskolio paskolą. Esu trečio kurso studentas, man 21-ri. Tik pradėjęs studijuoti iškart pradėjau dirbti. Prieš 2 mėnesius pakeičiau darbą į stabilų (susijusį su specialybe) ir kaip studentui pakankamai gerai apmokamą darbą (700€ į rankas). Prieš tai buvę darbai taip pat buvo pakankamai gerai apmokami. Pasiskaičiavus per pastaruosius du metus vidutiniškai gaunu pajamų 8000-11000€, kadangi dar gaunu iš sodros našlaičio pensiją. Draugei su kuria noriu imti paskolą yra 24-ri, taip pat uždirba nuo 700€ per mėnesį. Pradiniam įnašui pinigų esame susitaupę. Ar kojos nepakištų prašant paskolos, jog esu studentas ir ką tik pakeitęs darbą? Kokios sumos ir palūkanų galime tikėtis, jei išvis pavyktų susitarti su bankais? Planuojame imti iki 65000€. Ačiū už atsakymą

Jokūbas
Atsakymai
Atsakymas į klausimą yra ruošiamas ir artimiausiu metu jį pateiksime. Taip pat atminkite, kad bet kuris Bankai.lt lankytojas gali atsakyti į klausimą. Tad jeigu žinote atsakymą ar turėjote panašią patirtį - pateikite atsakymą. Padėkime vieni kitiems!
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų