Kurį banką pasirinkti imant būsto paskolą, esu pasimetęs?

Sveiki, iš bankų gavau tris beveik vienodus pasiūlymus, marža 1.77-1,82, visur galima grąžinti anksčiau laiko, LUMINOR neleidžia trumpinti paskolos laikotarpio, kiti 2 bankai leidžia, visur nuobaudos už netesybas panašios, sutarties keitimo mokesčiai panašūs, fiksuotų baudų nėra, refinansavimo sąlygos taip pat kone identiškos. Esu šiek tiek pasimetęs, kaip išsirinkti banką iš kurio imti paskolą, į ką labiausiai atkreipti dėmesį? Net perskaitęs visas sutartis negaliu priimti sprendimo, nes viskas atrodo labai panašu.

Karolis
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Karoli, taip iš tiesų viskas yra labai panašu. Negalime rekomenduoti konkretaus banko, nes kiekvienam yra savas požiūris ir bankų meilės. Bankai nėra blogi, bankai suteikia paslaugą su tam tikromis savo numatytomis sąlygomis, kad uždirbtų ir neprarastų pinigų juos skolindami. Taigi, rinkitės geriausias sąlygas siūlantį ir Jums labiausiai patinkantį banką. Taip pat atkreipkite dėmesį ir į linijinio/anuiteto metodų sąlygas. Sėkmės!

+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų