Ar yra galimybė gauti paramą pirmam būstui įsigyti?

Laba diena, norėjau pasiteirauti ar yra galimybė gauti paramą pirmam būstui įsigyti. Esame jauna šeima man 29m., žmona jaunesnė ir turime vienerių metukų vaiką. Mūsų bendros deklaruotinos grynos pajamos atskaičius mokesčius nesieks 12500 eur per 2017m. Taip pat ar yra kažkokios eilės laukiančiųjų, apie kurias reikėtų žinoti, ir ar visi šeimos nariai turi būti deklaravę savo gyvenamąją vietą vienoje savivaldybėje ir t.y. būtent toje, kurioje ruošiamasi pirkti būstą ar tai nėra esminiu skirtumu? Taip pat, kaip greitai galima sutvarkyti visus reikalingus dokumentus šiai paramai gauti? Iš anksto dėkoju už atsakymą. :)

Ernestas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ernestai, dėkui už klausimą. Eilės yra didžiulės ir skirtas finansavimas būstui 2015-2017 metų laikotarpiui pasibaigė. Dabar reikia laukti kol paskelbs apie naują paramą šeimoms ir naują finansavimo periodą. Vis dar galite kreiptis į savivalybę ir stoti į eilę bet kokiu atveju, manau kuo anksčiau tuo geriau. Pagal kriterijus, kuriuos nurodėte, atitinkate paramos gavimo galimybę. Būstą galite pirkti nebūtinai toje savivaldybėje kur esate registruoti.

+4Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų