Kaip manote ar tikrai vadybininkas visiškai neturi svertų įtakoti banko maržą?

Sveiki, Buvau konsultuotis dėl būsto paskolos, mano kredito reitingas tikrai geras, atlyginimas taip pat aukštesnis už vidutinį. Seb banke kaupiu pensiją, gaunu darbo užmokestį, tačiau palūkanų normą pasiūlė aukštesnę, nei Luminor, nors ten net sąskaitos neturiu. Bandžiau derėtis, tačiau Seb visiškai nesileidžia į kalbas. Kaip manote ar tikrai vadybininkas visiškai neturi svertų įtakoti banko maržą ar Seb tiesiog nebereikia paskolų, nes Seb aptarnavimo kokybė taip pat nustebino iš blogosios pusės.

Ovidijus
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ovidijau, dėkui už klausimą. Jeigu paskolos sąlygos, sutarties sąlygos, Jūsų atveju Luminor yra geresnės negu SEB, neprisiriškite prie banko. Atsidarote sąskaitą Luminor ir imate paskolą ten. Bankas yra tik įrankis, jokių stebuklų už lojalumą negausite. Šiaip jeigu dar labai galvojate apie SEB, tiesiog parodykite SEBui pasiūlymą, kurį gavote iš Luminor. Jeigu tai nepadės - eikite į Luminor. Bet sprendimą priimkite pats įvertinęs visus pliusus ir minusus pagal esamą situaciją.

+4Buvo naudinga
Mantas

Man ir pradžioje SEB, pasiulė didesnes palūkanas nei Luminor. Tačiau pasiūlymo nepateikė, o liepė laukt SWED pasiūlymo ir tada kreiptis vėl. Kai Swed pasiūlė dar mažesnes nei Luminor, tada SEB sulygino su Swed, t.y. pasiūlė mazesnes nei Luminor ir tokias pat kaip Swed. SEB su SWED labai konkuruoja.

+1Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų