Kokio dydžio paskolą galėčiau gauti turint 15% įnašą?

Sveiki, noriu užduoti kelis klausimus. Pirmiausiai trumpai apie mane ir mano finansinę padėtį: Man yra 24 metai, netekėjas, vaikų neturiu. Dirbu 0,6 metų tojo epačioje įmonėje. Pareigos IT specialistas. Atlyginimas į rankas 850 (nuolatinis). 850 lieka pragyvenimui. Turiu nekilnojamo turto uz 40 000eur. Turiu MB įmonę, veikiančia nuo 2013 metų. Kredito istorija švari, viskas laiku mokama. Noriu sužinoti keliais skirtingais atvejais galiu gauti paskolą ir kokio dydžio? Klausimai: Kokio dydžio paskolą galėčiau gauti turint 15% įnašą? Kokio dydžio paskolą galėčiau gauti neturint 15% įnašo, bet užstatant savo NT. Ar yra galimybė išperkamajai nuomai be jokio įnašo ir kokia būsto suma tai galėtų būti? Tai pat domina kokia % palūkanos būtų.

Karolis
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Karoli, dėkui už klausimą. Kokio dydžio paskolas galite gauti, galės pasakyti tik bankai, kai nuvyksite pas juos individualiam vertinimui. Preliminariai, pagal pateiktą situaciją manau galite pretenduoti į ±55 tūkst. eurų paskolą, tačiau tik bankai tiksliai pasakys. Dėl pradinio įnašo, tai jis turi būti grynais pinigais. Išperkamoji nuoma yra įmanoma be pradinio įnašo, bet visos sumos priklausys nuo poreikio ir perkamo būsto. Palūkanų dydžiai vertinami individualiai, tačiau labai pravartu peržvelgti mūsų šiuos puslapius:

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų