Kokio laikotarpio pajamas bankas vertina?

Laba diena, Mes su vyru šiuo metu pradėjome namo statybą regione. Planuojame prašyti paramos (mums priklausytų 15 proc., nes neturime vaikų, esame jauni) Turime statybos leidimą, tačiau ar prieš einant į banką reikalingas turto įvertinimas (kai eisime į banką turėtų būti pastatytas namas iki stogo). Galbūt dar kažkokių papildomų dokumentų reikia? Taip pat norime pasidomėti dėl galimos finansuoti sumos. Jei mano, žmonos, mėnesinės pajamos yra stabilios 2m., 800 eur, o vyro yra svyruojančios (keitėsi darbai) ir šiuo metu apie 200 eur. Ar bankas sutiktų suteikti paskolą? Kokio laikotarpio pajamas bankas vertina?

Aistė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Aiste, dėkui už klausimą. Na, Jūsų atveju, pradžioje įsivertinkite kokios sumos reikia kokiais etapais, bet kokiu atveju Jums reikės turto vertinimo, tačiau siūlyčiau nuvykti į bankus ir pasiteirauti dėl galimybių. Priklausomai nuo reikiamos sumos, priklausys ir ta sąlyga dėl vyro pasikeitusio darbo. Reikia tiesiogiai derintis su SEB ir Swedbank.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų