Ar galiu tikėtis gaut paskolą nedirbdama ir kurios iš visų šių pinigėlių skaitosi kaip pajamos?

Sveiki, auginu vieną sūnų 5m ir šiuo metu nedirbu. Mano pajamos šiuo metu virš 700 e kadangi vyras miręs, vaikas gauna našlaičio pinigėlius ir aš gaunu našlystės. Vaikas turi vidut. neįgalumą ir aš 3grupę. Man iki pensijinio amžiaus paskirta. vaiko pinigėliai. spec poreikiai. Klausimas ar galiu tikėtis gaut paskolą nedirbdama ir kurios iš visų šių pinigėlių skaitosi kaip pajamos? Dar domina ar gaučiau lengvata paskolai kompensuoti?

Neringa
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Neringa, dėkui už klausimą. Vieno atsakymo nėra, kadangi bankai vertina individualiai sitaucijas, taip pat ir vertintų Jūsų atveju. Todėl pajamoms, kurias gaunate, reikalingas bankų vertinimas - vertina daug faktorių, kredito istoriją, bendrą situaciją ir pan. Dėl paramos būstui, reikia teirautis savivaldybėje ar atitinkate visus reikalavimus. Taip pat ir skirtinguose bankuose. Sėkmės!

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų