Uždirbu 3000 eurų į mėn., kiek paskolos galėčiau gaut ir maždaug kokios būtų palūkanos?

Sveiki. Aš turiu jau vieną būsto paskolą, kuri nedidelė apie 30000 eurų, gal mažiau liką yra. Tai man įdomu būtų Jei aš noriu gaut dar vieną paskolą namui, Kiek būtų daugmaž įmanoma paskolos man gauti. Uždirbu 3000 eurų į mėn. pajamos pastovios. Esu kolkas nevedęs turiu sūnų, bet su juo negyvenu, o tik moku jam 173 eurus alimentų. Tai gal galėtumėt pakonsultuot kiek paskolos galėčiau gaut ir maždaug kokios būtų palūkanos?

Mindaugas
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt
Mindaugai, dėkui už klausimą. Nežinau kokią įmoką mokate ir kokios vertės turtą turite nusipirkęs su paskolą. Pagal Jūsų pajamas (jeigu jos sodrinės) Jūs galėtumėte gauti gerokai virš 200 tūkst. eurų paskolą, tačiau priklausomai nuo Jūsų esamos paskolos ir įsipareigojimų paskolos suma mažės. Palūkanas irgi, priklausomai nuo situacijos parinks individualiai, bet faktas, kad pajamos yra labai didelės ir galite galvoti apie patraukliausias 1,3% palūkanas. Tačiau turint antrą paskolą, įprastai pradinis įnašas yra prašomas didesnis nei 15%.
+5Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų