Šiam momentui turime 4-ių bankų pasiūlymus - SEB, SWEDBANK, DNB ir NORDEA. Kurį banką rinktis?

Laba diena, šiam momentui turime 4-ių bankų pasiūlymus - SEB, SWEDBANK, DNB ir NORDEA. DNB bijome dėl EBIFN, nors siūloma marža nėra pati mažiausia. NORDEA siūlo mažiausią maržą, bet kiek girdėjome, labai griežtos sąlygos pas juos. SWEDBANK ir SEB siūlo vienodą, biškį didesnė maržą nei pastarieji bankai - 1,7%. Tačiau SWEDBANK turi tą savo ŠEK rodiklį, kurio perspektyva tokia irgi nėra aiški. Na o SEB siūlo tiesiog 1,7%. SEB nenori nei kiek nusileisti, bandome dėrėtis, pasirašome tapti visišku klientu, bet maržos nemažina... Šiaip linkstame link NORDEA, bet ar nebus, kad NORDEA ir DNB susijungus, bus taikomas tas apts EBIFN. Kurį banką galite patarti? Kokių neigiamų atsiliepimų esate girdėję iš NORDEA ?

Rytis
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Ryti, dėkui už klausimą. Tokią kokią sutartį pasirašysite dabar, tokia ji ir išliks visą laikotarpį. Bankas negali savavališkai keisti sutarties sąlygų, nebent į sutartį taip įrašytų :) Manau, kad šiuo atveju logiškiausia rinktis tarp Nordea ir SEB.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų