Kas įeina į sąvoka pirmasis būstas?

Sveiki, mane domina kas įeina į sąvoka pirmasis būstas. Tai namo ar buto pirkimas? Namo statymas ar rekonstrukcija? Mūsų atvejis, kad turim sodo namelį ir jam projektą, sodo namo rekonstrukcija, jame ateity planuojam gyventi. Ar šiam projektui gautume paramą jaunai šeimai? Esame iki 35m. su 1 vaiku. O darbo stažo reikia bent puse metų būt išdirbus vienoj įmonej? Vyras užsienyje, bet planuoja grįžt į Lietuvą. Tai jam taip pat pusę metų reikėtų išdirbti, kad gautume paskolą iš banko?

Gintarė
Atsakymai
Steponas Jurelė
Bankai.lt

Gintare, dėkui už klausimą. Į pirmojo būsto paramos projektą įeina: namo/buto pirkimas, rekonstrukcija, remontas. Ar gautumėte paramą reikia pasitikrinti savivaldybėje, taip pat pasiskaitykite čia: detali informacija apie paramą būstui. Kitas dalykas, jeigu jau savivaldybė išduotų pažymą parama, tuomet su ta pažyma kreipiatės į banką ir bankas vertina ar gali Jus finansuoti. Tam, kad bankas finansuotų, turi būti tvarios pajamos Lietuvoje bent 6 mėn.

+3Buvo naudinga
Rašyti atsakymą
Projektą valdo ir vysto lietuviško kapitalo įmonė
Lietuviško kapitalo projektas.
Rinkis paslaugą lietuvišką!
2008-2024 © Bankai.lt - vienintelis bankinių paslaugų palyginimo portalas Lietuvoje. Visos teisės saugomos. Kopijuoti ir platinti informaciją yra draudžiama, nebent gavus raštišką sutikimą. Buveinės adresas: K. Baršausko 59, LT-51423 Kaunas, Lietuva (Kauno mokslo ir technologijų parkas).
Į viršų